Neonmedian pikavuoroliikeneen näytöt palvelevat bussimatkustajia koko Suomessa

Näytöt ovat käytössä mm. Onnibus.com, Eskelisen Lapin Linjojen sekä Korsisaaren pikavuoroliikenteen busseissa ja palvelevat viikoittain yli 150 000 bussimatkustajaa.

Pikavuoroliikenteen matkustamonäytöt

Matkustamonäytöillä liikennöitsijä saa tuotua monipuolista sisältöä ja palvelua bussimatkustajille.

Sisällöt voivat olla esim. matkan kulkua koskevat tiedotteet, paikkakunnalle saapumistiedot sekä muita aluerajauksia voidaan tehdä halutulla tavalla GPS paikannukseen perustuen, lipunmyynnin tiedotteet, tarjoukset sekä muut omat tärkeät aiheet.

Näytöille saadaan tuotua myös esille bussin kulkua kartalla, eli toisin sanoen matkan etenemistietoa bussimatkustajille.
Reaaliaikainen matkustajainformaatio pysäkkitietoineen on myös mahdollista rakentaa, riippuen nykytilanteen teknisistä ominaisuuksista.

Sisällönhallinta ylläpidetään pilvessä, joita on helppo päivittää pelkän verkkoselaimen avulla. Taustajärjestelmän avulla saadaan kohdennettua sisältöjä monella tavalla, esim. toistokertojen valintamääritykset sekä aineistojen toistomäärityksillä.

Näyttöjen asettelu on yleensä tavallisessa pitkän matkan bussissa etuosassa sekä keskivaiheella ja myös nykyisiä jo olemassa oleva näyttöjä voidaan hyödyntää.

Matkustamonäyttöjen hankinta ja asennukset

Näytöt voidaan toimittaa liikennöitsijälle omaan käyttöön tai hyödyntäen kaupallisuutta, jossa näyttöjen investointi on mahdollista kattaa mainosmyynnillä. 

Myös nykyisiä jo olemassa oleva näyttöjä voidaan hyödyntää, ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Jari Lähdemäki

050 598 2050