DigiScreen

DigiScreen 2018-04-23T20:37:53+00:00
[layerslider id=”1″]

JOUSTAVAA JA NYKYAIKAISTA ULKOMAINONTAA

Toistaa lähes kaiken

DigiScreenit toistavat lähes kaikkia kuva- ja videoaineistoja. Kuvamainoksen suositeltu esitysaika on 8-10 sekuntia tai sopimuksen mukaan. Videoaineistojen mielekäs pituus voi olla pidempi, esimerkiksi 15-20 sekuntia.

Sisältö päivittyy suoraan verkosta

DigiScreen -näytöissä esitetään mainonnan lisäksi YLE Uutisten kolme tärkeintä päivän uutista ja paikallisen alueen sää, jotka päivittyvät suoraan RSS-syötteen kautta. Myös mainonta tällä tekniikalla on mahdollista.

Esitysajat tarkasti ja joustavasti määriteltävissä

Mainosjaksona käytämme normaalisti kalenteriviikkoa. Lyhyemmät mainosjaksot ja mainonnan priorisointi ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Tutustu hinnastoon

VALITSE DIGISCREEN

Mainontaympäristönä paikallislinja-autojen matkustamossa sijaitsevat mainosnäyttömme ovat ainutlaatuisen tehokkaita

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Viihteellinen

Matkustaja seuraa paikallismatkansa aikana mielellään näyttöjen esityksiä ja kokee ne tutkimuksen mukaan viihteellisinä ja mielenkiintoisina.

Tehoa toistojen kautta

Keskimääräinen matkan kesto on noin 10-15 minuuttia. 10 sekunnin mainos toistuu matkan aikana noin yhdeksän kertaa. Päivän aikana mainos toistuu yli 7000 kertaa.

Trendikäs ja ekologinen

Joukkoliikenne on trendikäs ja ajankohtainen mainosmedia. Linja-autoissa mainostamalla voi erottua ympäristötietoisena ja joukkoliikennettä kannattavana mainostajana.

Käytämme Firstview Digital Signage -järjestelmää ja toimimme myös jälleenmyyjänä